O nama

U minimalistički elegantnom interijeru salona TARA u Ulici Stjepana Ljubića Vojvode 2 na Jarunu uživat ćete u najnovijim tehnikama šišanja, bojanja i stylinga frizura. Svaka je kosa „umjetničko platno“, upravo zbog toga naši stilisti s vama prolaze svaki korak, od razgovora, prijedloga, koloriziranja do stiliziranja koje Vama najbolje odgovara.
Uz šalicu kave, čaja, čašu soka ili kekse osjećat ćete se kao kod kuće. Atmosfera je prijateljska i opuštena, a tu je uvijek i najnoviji tisak uz koji se možete opustiti.

ANTONIJA SAMBOLEC – RADOVIĆ

vlasnica salona, majstor frizer i stilist

Ponosna sam što sam što sam odabrala kao životnu profesiju ovako prekrasno zanimanje koje me u potpunosti nadahnjuje i ispunjava. Petnestogodišnje iskustvo u poslu, stalna potraga za usavršavanjem, a najviše neizmjerna ljubav prema poslu je rezultiralo otvaranju vlastitog frizerskog salona. Inovativna i ispred vremena to je formula za uspijeh. Moramo brzo misliti a još brže djelovati, a u svemu tome biti dovoljno hrabri i krenuti u nepoznate struje našeg vremene.Volim ljude i komunikaciju.Neiscrpna želja za znanjem i marljiv trud i rad me doveo tu gdje sam sad –sretna i zadovoljna. HVALA

Framesi

100% Vegan, Gluten Free, Cruelty Free, Sulfate Free

Naš frizerski salon koristi vrhunske talijanske proizvode kuće FRAMESI koji oduševljavaju frizere i njihove klijente diljem svijeta još od 1945. godine. Danas je Framesi poznati svjetski brend koji proizvodi preko 120 proizvoda, djeluje u 75 zemalja diljem svijeta i ima preko 1800 suradnika.
Sve ove brojke jasno govore o globalnom uspjehu brenda koji ne prestaje osvajati nova tržišta. Njihova želja je ponuditi uvijek više, uvijek bolje, uvijek drugačije, uvijek kvalitetnije, uvijek profesionalnije. Sa istinskom talijanskom strašću kreiraju proizvode koji frizerima omogućuju da ostvare svoje vizije 

Značajna sredstva ulažu u istraživanje i razvoj kako bi osigurali najsuvremenije formule proizvoda u koje su ugrađena sva dostupna znanja i najmodernije tehnologije. Istraživački Framesi timovi usko surađuju sa uglednim talijanskim sveučilištima, kao i sa američkim znanstvenim institutima kako bi zajedno osmislili proizvode koji će zadovoljiti sve zahtjeve klijenata. I u tome uspjevaju već godinama.

Posebno koristimo boje iz linije FRAMCOLOR 2001 koje su poznate po svom prirodnom izgledu, ali i sastavu koji prati današnju težnju za zdravijim životom. Nježna, sofisticirana i prirodna, Framcolor 2001 je omiljena boja frizera diljem svijeta zahvaljujući paleti koja se stalno nadopunjava te zbog iznimnih rezultata kao što su izuzetan sjaj, potpuno pokrivanje sijede kose, tople nijanse i neusporediva stabilnost i trajnost.Prirodna ili modna, topla ili hladna, boja Framcolor 2001 nudi elegantnu paletu uz koju svaki frizer može kreirati savršenu boju za svakog klijenta. Framcolor 2001 nastala je u laboratorijima za istraživanje tvrtke Framesi posebnom tehnologijom „High Tech Booster System“ kojom se učinkovito pojačavaju rezultati bojenja u svakom pogledu, a boje nisu testirane na životinjama. Framcolor je izuzetno nježna za kosu i kožu, a ne sadrži niti alergene.